ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
: 8011180111   : 6987416151

Αγαπητοί πελάτες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των παραγγελιών σας. Στις εταιρείες courier υπάρχουν σημαντικές καθυστερήσεις. ----- Το τηλεφωνικό κέντρο είναι φορτωμένο παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσο email info@kingmarket.gr ή μέσο της φόρμας επικοινωνίας ----- Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Οδηγός αγοράς ποντικιού

Οδηγός αγοράς ποντικιού

Το ποντίκι του υπολογιστή είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρηστικά κομμάτια σε έναν υπολογιστή.  Η αντικατάσταση του μπορεί να σας βοηθήσει να τα πάτε καλύτερα τόσο στη δουλειά όσο και στο παιχνίδι, καθώς και να αποτρέψετε τη ζημιά στους καρπούς και τα δάχτυλα σας. 

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αγορά τηλεόρασης

Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για την αγορά τηλεόρασης

Η τηλεόραση αποτελεί αναπόσπαστό κομμάτι της καθημερινότητας μας και μπορεί να εξελιχθεί ως ο καλύτερος φίλος της οικογενείας μας. Η αλήθεια είναι ότι μένουμε πολλές ώρες μπροστά της είτε απολαμβάνοντας μια ταινία είτε παρακολουθώντας ένα ντοκιμαντέρ.

Ποιες ηλεκτρικές συσκευές χρειάζεστε σε ένα ταξίδι

Ποιες ηλεκτρικές συσκευές χρειάζεστε σε ένα ταξίδι

Οι διακοπές είναι μία από τις πιο συναρπαστικές στιγμές του χρόνου, είτε πρόκειται για μια απόδραση του σαββατοκύριακου είτε για ένα ταξίδι σε άλλη ήπειρο. Υπάρχουν ορισμένες συσκευές που πιθανόν να θέλετε να πακετάρετε και να τις έχετε εύχρηστες όταν βρίσκεστε στο ταξίδι σας.

Ποια είναι η καλύτερη θερμάστρα για τον χώρο σας

Ποια είναι η καλύτερη θερμάστρα για τον χώρο σας

Κατά τους χειμερινούς μήνες, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να στέκεστε κοντά σε μια ζεστή θερμάστρα. Είτε είστε ο ιδιοκτήτης είτε ενοικιάζετε υπάρχουν φθηνές λύσεις να θερμάνετε τα δωμάτια σας χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.  Παρακάτω θα δείτε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε μια ηλεκτρική θερμάστρα.

Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή

Ποια είναι η καλύτερη κουρευτική μηχανή

Υπάρχουν μέρες που είναι δύσκολο να πάτε στο κουρείο ή το κομμωτήριο λόγω χρόνου αλλά και χρημάτων.  Οι κουρευτικές μηχανές σας επιτρέπουν να έχετε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα από το σπίτι σας.

Τι ηλεκτρική κουζίνα να επιλέξω

Τι ηλεκτρική κουζίνα να επιλέξω

Ένας φούρνος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε κουζίνας δεδομένου ότι η συντριπτική πλειοψηφία του μαγειρέματος θα γίνει εκεί. Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών τύπων φούρνου, οι οποίοι κατηγοριοποιούνται από το πώς μαγειρεύουν τα τρόφιμα και τυχόν επιπλέον χαρακτηριστικά που μπορεί να έχουν.

Εμφάνιση 1 έως 6 από 16 (3 Σελ.)