ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
: 23310 73337

Οδηγός αγοράς πλυντηρίου ρούχων


Πλυντήριο φόρτωσης από πάνω

Λόγω του σχεδιασμού τους είναι ιδανικά για μικρούς χώρους. Η φόρτωση ρούχων είναι πιο βολική εφόσον γίνεται από τη πάνω πλευρά του πλυντηρίου και η στάστη του σώματος σας παραμένει όρθια.Tα συγκεκριμένα πλυντήρια ρούχων παρόλο που είναι πιο οικονομικά, χρησιμοποιούν πολύ νερό και μπορεί να είναι θορυβώδεις. Χρησιμοποιούν επίσης περισσότερη ενέργεια για τη θέρμανση του νερού και, επειδή δεν γυρίζουν τόσο γρήγορα όσο τα πλυντήρια ρούχων υψηλής απόδοσης, αφήνουν περισσότερο νερό στα ρούχα, απαιτώντας έτσι περισσότερη ενέργεια για το στέγνωμα.

Πλυντήριο υψηλής απόδοσης - φόρτωση από πάνω

Επειδή δεν έχουν μεγάλο αναδευτήρα στη μέση του κάδου, έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και δεν είναι τόσο σκληρά για τα ρούχα. Επίσης περιστρέφονται πιο γρήγορα, εξάγουν περισσότερο νερό από τα ρούχα, εξοικονομώντας ενέργεια που απαιτείται για το στέγνωμα. Να γνωρίζετε ότι αυτή η γρήγορη περιστροφή μπορεί επίσης να μπερδέψει τα ρούχα.

Πλυντήριο με εμπρόσθια φόρτωση

Τα μηχανήματα εμπρόσθιας φόρτωσης τείνουν να είναι πιο ακριβά άλλα παρέχουν μια μεγάλη γκάμα χαρακτηριστικών, ακόμη και στα πιο βασικά μοντέλα. Το άλλο θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι ότι θα πρέπει να σκύψετε για να ανοίξετε τις πόρτες. Φυσικά, οι κατασκευαστές το έλαβαν υπόψη και προσέφεραν βάσεις στήριξης για το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, καθιστώντας τα πιο ψηλά και πολύ ευκολότερα στη χρήση.

Πλυντήριο υψηλής απόδοσης – εμπρόσθια φόρτωση

Οι υψηλής απόδοσης μπροστινοί φορτωτές αποδίδουν καλύτερα, αλλά είναι και οι πιο ακριβοί. Χρησιμοποιούν από το ένα τρίτο έως και το μισό της ποσότητας νερού σε σχέση με ένα πλυντήριο φόρτωσης από πάνω. Έτσι τα ρούχα χρειάζονται λιγότερο χρόνο στο στεγνωτήριο. Στο μειονέκτημα, οι εμπρόσθιοι φορτωτές μπορούν να έχουν κύκλους μεγάλης διάρκειας και να δονούνται υπερβολικά.

Ειδικά χαρακτηριστικά

Όλα τα πλυντήρια ρούχων σήμερα εκτελούν την ίδια βασική λειτουργία. Θα έχετε πάντα έναν κανονικό κύκλο και συνήθως τουλάχιστον οκτώ ή εννέα ακόμα κύκλους καθώς και έναν τρόπο ρύθμισης της θερμοκρασίας και της περιστροφής. Αλλά τα πλυντήρια ρούχων σήμερα κάνουν περισσότερα από ποτέ, ειδικά όταν κοιτάζετε μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση μερικών προηγμένων χαρακτηριστικών πλυντηρίου που είναι χρήσιμο να διαθέτει το καινούριο σας πλυντήριο:

Πλύσιμο στο χέρι

Προσομοίωση πλύσης στο χέρι, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ευαίσθητα υφάσματα, μαγιό και εσώρουχα.

Εκτεταμένη περιστροφή

Είναι ιδανικό για είδη όπως πετσέτες και παπλώματα. Βγαίνει επιπλέον νερό, καθιστώντας τα ογκώδη αντικείμενα πιο εύκολο να στεγνώσουν.

Έξοδος - Ξεβγάλματα

Ένα επιπλέον ξέβγαλμα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση περίσσιου απορρυπαντικού από τα πλυμένα σας ρούχα.

Ρυθμίσεις θερμοκρασίας

Αυτή η λειτουργία μπορεί να ρυθμίσει το ζεστό και κρύο νερό καθώς εισέρχεται στο μηχάνημα.

Αφαίρεση λεκέδων

Επιλέγετε ένα κύκλο πριν τη πλύση αλλά επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε και την επιλογή αφαίρεσης λεκέδων, αυτό θα βελτιώσει τις πιθανότητες να αφαιρέσετε τελείως το λεκέ.

Αγαπημένες ή Προσαρμοσμένες ρυθμίσεις

Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με το μενού κάθε φορά που τοποθετείτε ένα φορτίο, μπορείτε απλά να ορίσετε μία ή περισσότερες αγαπημένες επιλογές.

Αυτόματα επίπεδα νερού

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό που βοηθά στην εξοικονόμηση νερού. Ορισμένα μοντέλα περιλαμβάνουν αισθητήρες που μπορούν να σας δείξουν πόσο πλήρες είναι το μηχάνημα και προσαρμόζει ανάλογα το νερό. Εάν λάβετε ένα από αυτά τα μοντέλα, είναι καλή ιδέα να σκουπίζετε περιοδικά τους αισθητήρες με μια πετσέτα για να τους κρατάτε σε καλή κατάσταση λειτουργίας.

Δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα

Το υλικό δεν απορροφά εύκολα οσμές ή αποχρωματίζεται. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μειώνει τη στατική προσκόλληση στα ρούχα.

Κύκλος απολύμανσης

Ιδανικός για άτομα με αλλεργίες αφού η ρύθμιση αυτή αφαιρεί τα αλλεργιογόνα και τα βακτηρίδια κατά τη διάρκεια ενός καθαρά καθαρού κύκλου.

Αισθητήρας υγρασίας

Όπως οι αισθητήρες στα πλυντήρια ρούχων που βοηθούν να προσδιορίσετε πόση ποσότητα νερού θα χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε τη δεξαμενή, έτσι κι αυτοί οι αισθητήρες μπορούν να σας δείξουν πόσο υγρά είναι τα ρούχα και να ρυθμίσετε το χρόνο στεγνώματος. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα κύκλο στεγνώματος 30 λεπτών, αλλά οι αισθητήρες «αισθάνονται» ότι τα ρούχα είναι ξηρά στα 20 λεπτά, τότε θα σταματήσει ο κύκλος.

Χειρισμός πλυντηρίου μέσω εφαρμογής

Πολλά πλυντήρια ρούχων λειτουργούν πλέον με εφαρμογές που σας επιτρέπουν να ξεκινήσετε, να σταματήσετε ή και να διακόψετε ένα κύκλο από απόσταση ή απλά να δείτε την κατάσταση ενός κύκλου καθαρισμού από το τηλέφωνό σας.