ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
: 23310 73337

Η εταιρεία


Το ηλεκτρονικό κατάστημα KingMarket.gr δραστηριοποιείται στο εμπόριο συσκευών, προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, smart phones, ειδών πληροφορικής, κλιματισμού, ψυγεία, κουζίνες, πλυντήρια ρούχων, στεγνωτήρια, gadgets, αξεσουάρ, έπιπλα σπιτιού και διακόσμησης καθώς και προϊόντα προσωπικής φροντίδας.

Φροντίζουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, στις πλέον ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς, άμεση αποστολή καθώς και after sale υποστήριξη. Η εγγύηση των προϊόντων μας, καλύπτεται στο 100% από τις επίσημες αντιπροσωπίες. Η εγγύηση καλής λειτουργίας είναι σημαντικός παράγοντας κατά την έρευνα αγοράς και επιλογή καταστήματος.

Οι ανταγωνιστικές τιμές που παρέχουμε σε συνδυασμό με την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτουμε στις αποθήκες μας, μπορούμε και καλύπτουμε καθημερινά τις ανάγκες των πιο απαιτητικών επισκεπτών-καταναλωτών κάθε ηλικίας με αποστολές αυθημερόν καθημερινά.

Με μοναδικό μας σκοπό τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του απαιτητικού καταναλωτή - επαγγελματία, που επιλέγει να προμηθευτεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής, μέσο ηλεκτρονικών αγορών, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εμπειρία αγοράς – εξυπηρέτησης, πριν και μετά την πώληση.

Γιατί να επιλέξετε το ηλεκτρονικό κατάστημα KingMarket.gr


- Ανταγωνιστικές τιμές
- Μεγάλη γκάμα προϊόντων
 -Ετοιμοπαράδοτα προϊόντα
- Ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και την αποστολή προϊόντων
- Φιλικότητα και υποστήριξη
- Πολλαπλές επιλογές παράδοσης και πληρωμής
- Αναλυτική ενημέρωση σε όλα τα στάδια της παραγγελίας και παραλαβής
- Ασφάλεια συναλλαγών SSL
- Αξιοπιστία
- Εγγύηση καλής λειτουργίας, επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπίας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Kingmarket.gr και οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεων είναι καθημερινά στην διάθεση σας, για να σας συμβουλεύουν και να σας καθοδηγούν στις επιλογές σας, καθώς επίσης και για να επιλύουν κάθε τεχνικό θέμα από την αγορά μιας συσκευής, τον τρόπο χρήσης, μέχρι και την επισκευή που μπορεί να προκύψει.

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται  από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας.