ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση
: 23310 73337

TP-LINK Tapo P100 Μονή Εξωτερική Πρίζα Ρεύματος Wi-Fi Λευκή

  • Κωδικός Προϊόντος: 1120043
Διαθεσιμότητα:
Άμεσα Διαθέσιμο
  • 11,90€ 29,00€

Η πρίζα Tapo P100 της TP-LINK απευθύνεται σε χρήστες που θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο των συσκευών τους από απόσταση, μέσω του δικτύου τους, με έναν αξιόπιστο και εύκολο τρόπο. Με τη χρήση της εφαρμογής Tapo, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τις συσκευές τους από απόσταση, να προγραμματίζουν τη λειτουργία τους και να ελέγχουν την κατανάλωση ενέργειας τους. Διαθέτει λειτουργία φωνητικού ελέγχου, ώστε να μπορεί να ελεγχθεί με τη χρήση φωνητικών εντολών μέσω του Amazon Alexa ή της Google Assistant. Η πρίζα είναι συμβατή με την τεχνολογία IFTTT (If This Then That), που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματες ενέργειες με βάση τις συνθήκες και τους κανόνες που ορίζουν. Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση ή εγκατάσταση λογισμικού.

Απομακρυσμένος έλεγχος
Η σύνδεση WiFi σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε και να απενεργοποιείτε τις συσκευές σας από όπου κι αν βρίσκεστε μέσω της εφαρμογής Tapo, από το smartphone ή το tablet σας.

Έλεγχος με τη φωνή σας
Μπορείτε να ελέγξετε τις συσκευές σας με τη φωνή σας καθώς η πρίζα Tapo P100 είναι συμβατή με τις ψηφιακές βοηθούς Alexa και Google Home.


Προστασία του χώρου σας
Η Tapo P100 μπορεί να προγραμματιστεί (Away Mode) ώστε να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί συσκευές, όπως για παράδειγμα μια λάμπα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να δίνει την αίσθηση πως κάποιος είναι σπίτι ακόμα και όταν λείπετε.

Προγραμματισμός λειτουργίας
Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τη λειτουργία των συσκευών σας σε εβδομαδιαία βάση, αλλά και να ορίσετε αντίστροφή μέτρηση μέχρι την απενεργοποίηση τους. Έτσι, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών σας στις ανάγκες σας.


Πανίσχυρα χαρακτηριστικά και συμπαγές μέγεθος
Το Tapo P100 είναι κατασκευασμένο μικρό για να αφήνει ανοιχτές τις γειτονικές υποδοχές, καθιστώντας το βολικό για καθημερινή χρήση.


Κοινοποίηση σε οικογένειες
Δεν περιορίζεται σε έναν έλεγχο, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιράζονται απευθείας τα δικαιώματα διαχείρισης μεταξύ τους, εξοικονομώντας χρόνο και βελτιώνοντας τη φιλικότητα προς τους χρήστες για τους ηλικιωμένους.


Πολλαπλές εγγυήσεις ασφάλειας
Υπό αυστηρή ποιοτική επιθεώρηση από το εργαστήριο της TP-Link και πιστοποίηση από την παγκόσμια αρχή.
Τα πυρίμαχα υλικά ABS βοηθούν στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων καύσης.
Αυτόματη αποθήκευση μετά την απενεργοποίηση ή απώλεια σύνδεσης.
Το συρόμενο κάλυμμα ασφαλείας αποτρέπει ηλεκτροπληξία.

Νέα προϊόντα

Κωδικός : 1120034

Finlux FK-17311B Βραστήρας 1.8lt 1800W Λευκός

16,77€ 29,00€

Κωδικός : 1120033

Finlux FK-17171 Βραστήρας 1.7lt 2000W Inox

24,10€ 49,00€

Κωδικός : 1120031

Crown CT-720BW Φρυγανιέρα 2 Θέσεων 700W Λευκή

15,60€ 29,00€

Hot περιοχή